duminică, 13 martie 2016

Filmulete cu multe faze tari nu doar pe youtube

Renumitul website pe care poti incarca filmulete si pe care te poti uita la alte videoclipuri pe care le poti distribui reprezinta de fapt un serviciu prin care o multime de oameni pot afla lucruri noi si pot descoperi  si trimite diverse videoclipuri. Acest website se numeste Youtube si contine o multitudine de videoclipuri din aproape absolut orice domeniu posibil.


De obicei, cele mai vizualizate filmulete sunt videoclipurile vedetelor si fazele amuzante in care acestea sau chiar oameni obisnuiti apar. Asa cum bancurile sunt transmise din gura in gura si mai nou prin canalele de socializare, pe youtube fazele tari sunt distribuite pe canalele proprii, dar si prin diverse alte canale de socializare prin intermediul acestei platforme. Persoanele care vor sa urmareasca pe youtube faze tari, pot cauta in partea de sus a website-ului, in dreptul butonului de cautare orice cuvant care le vine in minte pentru un moment haios sau amuzant. Odata ce te-ai uitat la un videoclip sau la un filmulet amuzant, canalul youtube iti va sugera si alt filmulet haios. Asa se intampla si in cazul in care urmaresti un topic anume. Dupa ce acesta se termina, in partea dreapta pe lateral iti vor aparea alte sugestii pe baza aceluiasi topic.
faze tari si filmulete haioase
sursa:220.ro

Pe youtube fazele tari se gasesc in orice domeniu. Fie ca este vorba de stiri, muzica, sport sau momente din viata de zi cu zi a oricarei persoane, ele sunt apreciate de orice fel de persoana. De altfel, reality show-urile sunt urmarite des de catre multi utilizatori. In general emisiunile de divertisment au foarte multe momente amuzante pe care e pacat sa nu le vezi. De aceea, acest canal de socializare aduce in acelasi loc o multime de astfel de filmulete. Exista si alte canale de socializare pe care apar aceste videoclipuri sau filmulete via youtube, precum 220.ro sau trilulilu.