joi, 3 decembrie 2015

Totul despre executarile silite in Arges

Procedura executarii silite in Arges este ca si in celelalte orase din tara, caci se desfasoara dupa aceeasi legislatie. Iata ce presupune aceasta procedura, astfel incat sa cunosti cateva informatii esentiale.

          Procedura in care se fac executarile silite in Arges este stabilita de un cadru legislativ. Aceasta dse face de catre un executor judecatoresc, care va duce la indeplinire ceea ce spune o instanta judecatoreasca de la noi din tara.

Case scoase la licitatie in Arges
          Executarile silite in Arges se fac doar in baza unei hotarari a instantei
          O executarea silita in Arges poate sa aiba loc in anumite conditii. Astfel, se poate pune in practica numai in cazul in care creanta este certa si lichida. Partile intr-un dosar de executare silita in Arges sunt formate din creditor, adica persoana fizica sau juridica supusa executarii silite si din debitor, cel caruia i se datoreaza bani sau alte bunuri.

          Numarul executarilor silite, in crestere

          In ultimii ani, nu doar in judetul Arges, ci si in celelate judete ale tarii a existat o tendinta de crestere a numarului de executari silite, pentru ca exista din ce in ce mai multe persoane care nu isi mai pot plati creditele la banci.

casasieuro
Imobiliare in Arges

          Pentru ca, de cele mai mlte ori, de aceea au loc astfel de executari silite la noi in tara.  Pot fi executate silit si firme, nu doar persoane fizice.

          Ca sa nu se ajunga la executari silite in Arges, pot fi gasite solutii, intre reprezentantii bancii si creditor. Poate fi vorba de o micsorare a ratelor,cat si de o refianatare a unui credit.

          Astfel, persoanele care se afla in pragul unei executari silite in Arges pot fi scutite ce aceasta procedura.

demolari
Anunturi imobiliare in Arges

          Executarile silite in Arges, dar si in alte orase din Romania nu se fac doar pentru recuperarea de datorii, ci si in cazul unui divort, de exemplu.

          Unul dintre fostii parteneri care nu vrea sa paraseasca casa poate fi executat silit in Arges sau in orice alt judet din tara noastra, in baza unei decizii judecatoresti.
          Executarile silite pot fi facute numai respectand cu strictete lege, in niciun caz altfel.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu