marți, 1 decembrie 2015

Nu neglijati infectiile orl!

        Infectiile din sfera ORL ne pot afecta pe fiecare, mai ales in timpul sezonului rece si mai ales pe cei cu imunitate scazuta, cum ar fi copiii sau varstnicii, precum si pe cei care sufera de boli cronice. Inca de la primele simptome, este indicat a trata cu cea mai mare seriozitate aceste afectiuni, care, aparent banale, netratate adecvat, pot conduce la complicatii extern de grave, cum ar cele de la nivelul bronhiilor, plamanilor, dar si instalarea afectiunilor reumatismale la nivelul inimii, oaselor, articulatiilor, etc.

        Domeniul orl este extrem de vast, incluzand o serie de probleme ce pot aparea la nivelul nasului, cum ar fi sinuzitele, rinitele, polipozele, dar si sforaitul, de care se plang nu numai persoanele suferinde de viroze sau infectii bacteriene (banalele raceli sau gripe), dar si o proportie exterm de mare din adultii sanatosi, gatului, dintre care putem aminti amigdalitele, urechii, cele mai cunoscute fiind otitetele sau laringelui.


        In cadrul Clinicii Nova, serviciile din aceasta sfera ORL sunt oferite de catre medici de o inalta calificare profesionala, cu numeroase studii in tara si in strainatate, care dispun de cea mai buna aparatura din Romania. Consultatiile sunt oferite atat copiilor, cat si adultilor. Pentru copii, acestea cuprind diagnosticarea si tratarea amigdalitelor, faringitelor, rinitelor, otitelor, polipozelor, tratamente cu aerosoli, audiometrii, screening auditiv, proteze auditive, precum si tratarea prin cale chirurgicala moderna a polipilor, amigdalelor si cornetelor hipertrofe. Aceleasi servicii ORL sunt oferite si persoanelor adulte, care mai beneficiaza si de tratarea pe cale nechirurgicala a rinitelor de natura alergica, a apneei in somn, audiometrii computerizate, retete compensate, tratarea chirurgicala a deviatiei de sept, rinite, sinuzite, amigdalite si, mai nou, diagnosticarea si tratarea pe cai modern, cu aparatura de ultima generatie, a tulburarilor de echilibru.


         Apelati cu incredere la amabilitatea si disponibilitatea persoanlului medical si auxiliar al Clinicii Nova si astfel poti face fata, preveni si scapa mult mai usor de afectiunile orl. Mai multe detalii si explicatii sunt disponibile si pe pagina de internet a clinicii. Nu lasa ca aceste infectii orl sa iti perturbe buna dispozitie si  desfasurarea activitattii tale zilnice in cele mai bune conditii! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu