sâmbătă, 5 decembrie 2015

Noua oferta de la SELGROS

Selgros este unul dintre cele mai vechi si de traditie hypermarketuri din Romania, unde clientii se pot bucura pe toata durata anului de promotii la diferite produse alimentare sau de IT. Pentru a fi la curent cu aceste promotii saptamanale, puteti consula oferta Selgros, care este distribuita sub forma unui pliant si pe care o veti gasi de cele mai multe ori in cutia postala.

Fiind un hypermarket de traditie, Selgros reuseste de fiecare data sa isi tina aproape clientii vechi prin preturi promotionale, care nu de putine ori sunt sub cele ale concurentei. Asadar, in functie de necesitati puteti cumpara produse la preturi mai mici si de calitate cel putin egala cu cele ale hypermarketurilor concurente. Aceste reduceri se fac in primul in functie perioada anului. Asadar, in momentul in care se apropie sezonului estival, magazinul vine in intampinarea cu reduceri la costumele de baie sau la produsele de care aveti nevoie in vacanta de la mare. Totodata, in oferta Selgros gasiti mereu reduceri la decoratiuni sau la carne de porc in momentul in care se apropie sarbatorile de iarna, iar cererea este foarte mare.

Pentru a ramane atata timp pe placul clientilor, Selgros a reusit sa tina tot timpul stacheta sus prin produse de calitate si la un pret rezonabil. Acest lucru a fost de fiecare data apreciat de clientii magazinului care s-au intors de fiecare data pentru a-si face cumparaturile saptamanale sau cele pe care le fac in mod normal in apropierea sarbatorilor.

In concluzie, Selgros este un foarte bun loc unde iti poti gasi atat costume de baie, haine de zi cu zi, alimente de baza cum ar fi ulei, orez, legume sau fructe, dar si televizoare, masini de spalat sau aparate de aer conditionat. Pe durata unui an, acestea le veti gasi la preturi reduse si va veti putea bucura mereu de produse de calitate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu