miercuri, 2 decembrie 2015

Cauta prin magazine pantofii de dama de toamna si o sa ai de unde alege


Pentru un cadou ideal in sezonul rece, ii poti cumpara iubitei o pereche de pantofi dama de toamna. Toate femeile sunt innebunite dupa pantofi, dar si barbatii intorc capul dupa reprezentatul sexului frumos care poarta tocuri.
Pentru ca atrage atat privirile femeilor, dar si pe cele ale barbatilor, pantofii de dama din sezonul de toamna sunt ideali pentru a fi purtati in viata de zi cu zi, adica la birou, dar si in timpul liber. De asemenea, evenimentele speciale nu ar trebui excluse de pe lista.


Pentru mai multa inspiratie pentru cadou, poti arunca un ochi in garderoba iubitei tale, ii poti suna doua sau trei prietene si poti verifica si disponibilitatea produsul ales, in magazinele din centrele comerciale sau in magazinele online.

Daca vrei sa-ti fie mai usor, mai comod, poti plasa comanda online si o poti achita la ramburs. In functie de disponibilitatea pe care o ai, ai putea da o fuga si pana in magazine. Doar vrei sa fii sigur ca va aprecia gestul facut.

Tocul cui sau cel ascutit este si va fi mereu poate cel mai sexy si mai indraznet. Nu strica insa si o mica modificare la colectia de pantofi pe care o are iubita ta. Exista pantofi de dama cu toc gros care iti pot pune in evidenta mersul la fel de bine. Tine cont ca tocul mai gros este prin urmare si mai stabil si mai comod. Recomandam ca material, alegerea unei piele naturale, piele de vitel sau caprioara sau chiar piele intoarsa. Daca vrei sa nu dai gres, poti opta pentru o pereche de pantofi negri. Daca vrei in schimb sa-ti surprinzi partenera, poti alege o culoare mai indrazneata. Spre exemplu nici cu rosu nu vei gresi, sau poate un mov inchis, verde sau albastru. Astfel pantofii de dama de toamna sunt perfecti cu orice ocazie!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu