duminică, 15 noiembrie 2015

Simptomele hemoroizilor si cum sa ii tratam

Hemoroizii sunt o problema destul de des intalnita, care afecteaza atat barbatii, cat si femeile. Iata ce trebuie sa stii despre simptomele hemoroizillor. Exista mai multe tipuri de hemoroizi, cei interni si cei externi.

Nu este indicat sa faci tratamente fara sa mergi la medic

hemoroizi
sursa - wikipedia - 

In cazul in care te confrunti cu simptomele hemoroizilor, trebuie sa stii ca nu este indicat sa faci tratamente dupa ureche. Cel mai bine, pentru a scapa de simptomele hemoroizilor, este sa mergi la doctor. Acesta iti va prescrie cel mai bun tratament pentru a scapa de aceasta problema de sanatate frecvent intalnita.
Hemoroizii nu sunt altceva decat vene dilatate localizate in peretele rectului si anusului, care pot sa cauzeze hemoragii.
Simptomele hemoroizilor sunt durerea, mancarimea si, mai rar, hemoragiile. Aceste simptome ale hemoroizilor sunt suparatoare pentru cel in cauza, caci sunt responsabile pentru multe neplaceri.
Trebuie sa stii ca hemoroizii interni sunt cei care au printer simptome sangerarile, fiind cel mai intalnit tip de hemoroizi.
Sangerarile cauzate de hemoroizi pot aparea in special dup ace persoana care se confrunta cu aceasta problema a mers la toaleta.

Femeile insarcinate, mai predispuse

femeie insarcinata
sursa - wikipedia - 
Femeile care sunt insarcinate au o mai mare predispozitie la hemoroizi. Simptomele hemoroizilor pot diferi, de la persoana la persoana.
Mancarimea data de hemoroizi poate sa apara in zona anusului, insa nu este neaparat un simptom al hemoroizilor de aceea trebuie sa mergi la medic, ca sa vezi despre ce este vorba, mai ales daca ai si alte simptome care ar putea sa iti indice prezenta hemoroizilor.
O ata informatie este aceea ca hemoroizii pot deveni durerosi in momentul in care in interiorul lor se formeaza un cheag de sange. Mai rar, hemoroizii pot sa duca la eliminarea de mucus.

Medicul poate stabili cu usurinta diagnosticul de hemoroizi daca au o dimensiune mare, doar pe baza inspectiei anusului si rectului unei persoane. In cazul in care dimensiunile sunt mai mici, este nevoie si de alte investigatii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu