duminică, 15 noiembrie 2015

Jocurile online – “Barbie Cabaret”

Jocurile online sunt foarte inventive si distractive, in special pentru copii. Copiii sunt intotdeauna atrasi de jocuri interactive, de jocuri in care ei trebuie sa intervina. Daca atunci cand sunt mai mici, sunt atrasi de micile filmulete si videoclipuri, cu cat cresc tind sa fie mai implicati, aratandu-si dorinta prin a butona telefonul, tableta sau laptopul in fata caruia/careia ii asezi.

Spre deosebire de baietei, care sunt atrasi de jocuri sportive sau lupte, fetitele prefera jocurile cu papusi. Exista tot felul de jocuri online cu papusi de care trebuie sa ai grija, sa le dai sa manance, sa le bagi la somn, sa le dai de mancare, sa le aranjezi pentru iesirile in oras si alte activitati. De altfel, aceste jocuri se gasesc pe platformele online in care sunt aranjate dupa categorii. Una dintre cele mai cautate categorii face parte din jocurile online cu barbie – “Barbie Cabaret” ce presupune aranjarea papusii pentru o seara de cabaret. Utilizatorul trebuie sa verifice garderoba papusii, hotarand ce trebuie sa poarte pentru seara in care Barbie va dansa.
Chiar daca exista jocuri in care utilizatorul este solicitat mai mult, pentru “Barbie Cabaret” acesta trebuie sa foloseasca doar mouse-ul. Aceste jocuri online cu Barbie sunt destul de captivante. In general, orice astfel de joc are instructiunile puse la dispozitie, putand fi astfel jucate de copii mai mari sau mai mici, de asemenea in functie si de preferintele acestora.
In cazul in care vrei sa cauti jocuri online barbie – “Barbie Cabaret” vei gasi mai multe site-uri ce pun la dispozitie variante diferite. Poti accesa mai multe pentru a verifica daca exista vreun site care iti place mai mult. Papusile au si teme pentru fiecare seara in parte. Tu trebuie sa te gandesti ce haine si culori s-ar potrivi pentru o seara de cabaret, ce tinuta ar fi adecvata.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu