luni, 16 noiembrie 2015

Ce filme poti vedea la cinema mall Pitesti

La orice cinema centru din orasul Pitesti vei merge, te vei  bucura de cele mai bune, cele mai noi si mai captivante filme, pentru intrega ta familie.

          Asadar, daca alegi sa vii aici la un film vei avea parte de tot confortul. Poti sa iti iei popcorn si o bautura racoritoare, pentru ca vizionarea filmelor sa fie cat mai placuta. Asa ca nu ezita si allege sa mergi la cinema mall Pitesti.

Filme bune la cinema - "Goosebumps"

          Animatiile se vad excelent la cinema mall  Pitesti

          Animatiile se numara printre peliculele cinematografice care se vad la o calitate exceptionala. Asta pentru ca salile de cinema de la cinema mall Pitesti nu sunt cu nimic mai prejos decat cele din Capitala sau decat cele din Cluj-Napoca ori din Oradea. Salile de film din Pitesti sunt moderne, foarte bine ingrijite si dotate cu tehnologii de ultima ora. Spectre este una dintre peliculele care ruleaza acum la cinema mall Pitesti.


"Craiasa Zapezii"

          Unde este cinema mall Pitesti

          Daca alegi un cinema centru Pitesti de la mall, poti opta pentru Cinema City. Acesta se afla  pe Calea Bucuresti, la numarul 36. Programul salilor de cinema de aici este de luni pana vineri, intre orele 12:30 si 1:00, iar la sfarsitul saptamanii la aceste cinema centru din Pitesti filmele incep de la ora 10:30.

          In acest centru de filme exista sase sali de cinema, dintre care cinci sunt 3D, ceea ce inseamna ca filmele pot fi urmarite la o calitate superioara la acest cinema centru Pitesti. Daca alegi sa vezi aici un film, cu siguranta ca nu te vei plictisi.

"Acasa la tata"

          Intotdeauna este placut sa urmaresti un film, este unul dintre cele mai bune lucruri pe care le poti face, ca sa te relaxezi dupa o zi stresanta si obositoare la tine la serviciu.
          Filmele sunt intodeauna ideale, cu siguranta iti va face o placer uriasa sa le vizualizezi, indiferent de tipul filmului ales.

          Ca este drama, comedie, thriller sau o animatie. Orice film ai alege, cu siguranta te vei simti excelent. Intotdeauna filmele au puterea de a te relaxa si de a te face sa te simti bine. Comediile sunt cele mai recomandate in momentele cand te simti deprimat. Iar la cinema mall Pitesti ruleaza din plin.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu