joi, 5 noiembrie 2015

Aflati mai multe despre scutul de motor pentru Audi A4

Audi A4 este una dintre cele mai cunoscute masini care a fost fabricata vreodata. Modelele imbunatatite de la an la an si-au gasit de fiecare data zeci de milioane de posesori in lumea intreaga chiar daca este o masina destul de costisitor de intretinut. In cazul in care sunteti posesor de A4, pentru a proteja cele mai importante piese este esential sa cumparati un scut de motor Audi A4.

Scutul poate proteja masina la incidentele pe care le puteti intampina pe un drum accidentat, neasfaltat, cu gropi, pietre, bolovani sau alte obstacole. Fara un scut de motor auto Audi A4, masina dumneavoastra ar putea suferi defectiuni foarte grave la motor, baia de ulei sau cutia de viteze. Orice defectiune de aceasta natura este destul de costisitoare de reparat si ar fi mai bine sa evitati astfel de incidente.

Montajul scutului nu este foarte dificil de facut si se poate monta foarte usor chiar in propriul garaj. Totusi, daca nu sunteti o persoana care nu vrea sa faca acest lucru de unul singur, puteti merge la un service autorizat si lucrarea se va face destul de repede. In cazul in care doriti sa va achizitionati un scut de motor Audi A4 luati in calcul ca cele mai cunoscute variante. Prima este cea a unui scut confectionat din plastic, care este mai ieftin, dar rolul lui de a proteja motorul nu este la fel de important pentru ca se sparge mult mai repede in urma unor contacte mai violente. O alta varianta este scutul de otel de 2-3 milimetri, o varianta mult mai buna de a proteja ce se afla sub masina, dar totodata si putin mai scumpa. Un astfel scut costa in jur de 400 de lei.

Asadar este recomandat sa atasati masinii dumneavoastra un scut de protectie daca doriti sa nu aveti surprize neplacute dupa ce parcurgeti un drum denivelat. Chiar daca masina atinge cu partea de dedesubt veti stii ca piesele importante nu au de suferit deoarece scutul auto al masinii va face fata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu