marți, 27 octombrie 2015

Fa-ti rezervari pentru tine si gasca ta la cinema in Pitesti

O zi petrecuta alaturi de prieteni nu poate fi decat placuta, asa ca noi ne-am gandit sa-ti aratam 3 filme la care sa-ti faci rezervari pentru tine si gasca ta la cinema in Pitesti.

          1.Super Chef

          Comedia „Super Chef” este potrivita pentru o iesire cu gasca a film, insa numai daca mancati bine inainte deoarece toatebunaatile prezentate in filme cu siguranta te vor imbia. Inarmati-va cu pop-corn si nachos pentru a face fata avalansei de farfurii apetisante care va vor trece prin fata ochilor in acest film.

          Trebuie neaparat sa-ti faci rezervari la cinema in Pitesti pentru tine si prietenii tai sa vedeti impreuna acest film „delicios”.

"Super Chef" - un film foarte bun care merita vizionat

          In rolul principal il vedem pe Bradley Cooper, pe care cu siguranta il stiti din cele trei filme din seria „Hangover”, dar si din rolurile mai serioase pe care le-a avut in ultimii ani, in „American Sniper” si „Silver Lining Playbook”. Din distributie mai fac parte di Uma Thurman, Sienna Miller, Jamie Dornan si Emma Thompson.

          2.Lumea e a mea

          Este un film romanesc despre viata liceenilor din generatia actuala zugravita in culori sumbre. Orasul in care are loc actiunea peliculei este Constanta, insa la malul marii liceenii nu au parte numai de intalniri romantice, asa cum am fi tentati sa credem, ci si adevarate drame.

Un film romanesc - "Lumea e a mea"

          Daca tu si gasca ta apreciati un film realist despre viata de licean, ar trebui sa va faceti rezervari la cinema in Pitesti pentru a vedea acest film, realizat intr-un stil total diferit fata de ultimele filme romanesti.

          Vei vedea multa durere, multa superficialitate, dar si multa emotie. „Lumea e a mea” este o drama care spune povestea Larisei, o adolescenta pentru care viata se dovedeste a fi extrem de dificila, chiar daca nu are decat 16 ani.
          3.„Hotel Transilvania 2” (3D)

          Trecem in alt registru si ajunge la animatia „Hotel Transilvania 2”. Filmele animate nu mai sunt de mult dedicate doar copiilor, fiind la fel de distractive la orice varsta.

Hotel Transilvania 2

          Noi iti recomandam aceasta animatie deoarece este o comedie usoara, de duminica, numai buna de vazut in gasca. Fa-ti rezervari sa vezi acest film la cinema in Pitesti si cu siguranta vei pleca de acolo cu zambetul pe buze.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu