luni, 28 septembrie 2015

Informatii despre licitatii case in Cluj-Napoca

Daca vrei sa iti cuperi o casa in Clj-Napoca poti face acest lucru in urma unei licitatii case in Cluj- Napoca.  Este un mod mai ieftin de a cumpara o locuinta in acest oras superb din Transilvania.

          Care este procedura de licitatii case in Cluj-Napoca

          Ca sa o persoana sa poata participa la licitatii case in Cluj-Napoca trebuie sa se inscrie la licitatie. Asta dupa ce persoana in cauza a consultat caietul de sarcini, ca sa fie sigura ca indeplineste  criteriile pentru a putea sa se inscrie la  licitatii case in Cluj-Napoca .

          Ca sa  te poti inscrie la o licitatie de case in Cluj-Napoca trebuie sa demonstrezi ca dispi de suma necesara ca sa cumperi acel imobil, plata ce trebuie sa se faca la cateva zile dupa ce a fost licitata casa.          Conditiile de participare la o astfel de licitatie le poti gasi si pe internet, fara prea multe batai de cap.  Locuinetele cumparate in urma unei licitatii case in Cluj-Napoca pot fi cu mult mai ieftine decat unele achizitionate de la o agentie imobiliara.

          Insa o persoana care vrea sa cumpere o astfel de casa trebuie sa tina cont de faptul ca poate sa nu aiba access a o vizioneze inainte de a o cumpara. Poate sa fie vorba despre o garsoniera, despre un apartament cu doua camere in Cluj ori despre un apartament cu trei sau cu patru camere. De asemenea, poate sa fie vorba si despre o casa.

          Cateva date despre orasul Cluj- Napoca

          Orasul Cluj Napoca este al doilea ca marime din tara, fiind foarte bine dezvoltat atat din punct de vedere economic, cat si cultural. Are o populatie de peste 300 de mii de locuitori.

          Potrivit wikipedia, in Cluj-Napoca trăiesc aproximativ 60 000 de maghiari. După Targu Murea, in orașul Cluj se regaseste cea mai mare comunitate maghiara urbana din Romania, cu o viata cultural si academica intensa. Din acest punct de vedere, Clujul este centrul comunitatii maghiare din Romania.

          In ora functioneaza Opera Maghiara de Stat din Cluj si Teatrul Maghiar de Stat din Cluj. Tot aici invata si studiaza peste zece mii de studenti de etnie maghiara, precum si cateva mii de elevi, unii proveniti din judetele invecinate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu