luni, 29 septembrie 2014

Consola Xbox 360 populara in randul vedetelor

Zvonurile care au ca subiect principal vedetele, afirma faptul ca acestea sunt foarte pasionate de jocurile video aflate pe consola Xbox360, adevarul este ca sunt atat de captante incat este foarte greu sa nu reuseasca sa te cucereasca si sa te faca sa devii dependent.

            Care sunt vedetele fascinate de acest joc si care sunt jocurile pe care acestea le joaca?
            Actrita Rosario Dawson cunoscuta pentru rolul pe care il are in filmul “Sin City”, spune ca este pasionata de jocurile video si de fiecare data cand are timp liber, si-l ocupa jucand diverselejocuri online, jocul ei preferat este Comic-Con.

            O alta vedeta care este fanul jocurilor video puse la dispozitie de Xbox 360 este Jenny McCarthy, care spune ca in primul rand joaca aceste jocuri pentru competitie. Evenimentul care a determinat-o sa se apuce de jocuri video a fost reprezentat de participarea ei la conferinta E3 in anul 2006, unde participantilor li s-a dat posibilitatea sa concureze intre ei.

Consola Xbox 360

            O poveste amuzanta legata de vedetele pasionate de jocuri este cea a lui Zac Efron pe care l-a parasit iubita pentru ca isi petrecea foarte mult in fata consolei Xbox 360, iar in urma unui conflict mai serios intre acestia doi, acesta a fost pus sa aleaga intre ea si consola, iar a ales fara ezitarea lumea virtuala.

            Poatea suna surprinzator, dar si frumoasa Kim Kardashian este pasionata de jocurile video, afirmand ca grafica jocurilor de pe consola Xbox 360 este fascinanta si foarte bine realizata, jocurile ei preferate sunt cele de strategie.

            Alte vedete precum Judy Foster, folosesc consola Xbox 360, de oarece li se da posibilitatea sa s simta libere si realizeze activitati precum cantatul, unele nu au acest talent, desi le-ar placea foarte mult, cu ajutorul jocurilor disponibile pe consola, ele au posibilitatea sa faca orice. Chiar daca in fata camerelor de luat vederi Olivia Munn pare a fi destul de pretentioasa, in realitate nu este deloc asa, deoarece pe langa faptul ca ii plac jocurile foarte mult, ii place sa bea bere si sa se uite la desene animate.

            Mila Kunis spune ca este cea mai buna jucatoare, insa ii place sa se joace, deoarece aceste activitati o relaxeaza foarte mult si o face sa se distreze. 

joi, 25 septembrie 2014

Ce salarii au avocatii de la Hollywood?

Meseria de avocat este una dintre cele mai nobile, dar totodata controversate pe care o avea un om, cel mai mare avantaj al acestei meserii este salariul mare de care ai posibilitatea sa beneficiezi, mai ales daca lucrezi ca avocat al vedetelor de la Hollywood.

          Avocatiicare sunt foarte buni si au avut noroc sa fie selectati pentru a le lua 
apararea vedetelor de la Hollywood, au parte de un salariu foarte bine platit, de posibilitatea de a se afirma si de a deveni cat mai cunoscuti. Toti stim ca in lumea vedetelor au loc foarte multe certuri, divorturi, unii dintre ei detin averi foarte multe, multi intra in contact cu drogurile, este o lume controversata in care au probleme foarte mari, situatiii din care pot fi scosi doar cu ajutorul unui avocat foarte bun.

          Desi salariile avocatilor care ii apara pe VIP-uri sunt confidentiale, au aparut cateva zvonuri despre veniturile acestora furnizate surse destul de serioase:
          Unul dintre cele mai cunoscute cazuri grave cu droguri din lumea vedetelor este Fergie, solista in trupa Black Eyed Peas, toata lumea stie ca aceasta a avut probleme cu drogurile inca din adolescenta, dupa o perioada foarte lunga in care aceasta consuma foarte multe droguri, s-a hotara sa renunte, insa avea probleme cu justitia ceeea ce a determinat-o sa angajeze un avocat foarte bun care sa fie in stare sa ii ia apararea.

          Zvonurile spun ca avocatul care s-a ocupat de cazul Fergie, a castigat sume de bani exorbitante, acesta castiga aproape 5000 de dolari pe luna.
          Un alt caz rezolvat tot de un avocat cu experienta sau mai bine zis de o firma de avocatura, este cazul lui Nicole Richie care a fost prinsa ca detinea in casa heroina, aceasta intamplare a avut loc in anul 2003. Considerat un caz foarte grav, foarte multi au ezitat sa o apere in instanta, insa pana in final a acceptat o firma de avocatura foarte cunoscuta, care i-au cerut nici mai mult, nici mai putin de 100.000 de dolari pe an.       
          Un alt caz foarte cunoscut in lumea scandalurile dintre vedete este divortul dintre Britney Spears si Kevin Federline, pentru a reprezenta in fata justitiei un avocat bun si cu experienta si care sa o ajute sa castige procesul, aceasta a platit 500.000 dolari, insa pentru aceasta suma, avocatul sa-i ofere consiliere  inca 10 ani de zile de la divort, adica din 2007 pana in 2017.


          Nici Drew Barrymore nu este cunoscuta ca fiin prea cuminte , deoarece si aceasta a avut probleme cu justitia, fiind nevoita sa plateasca cu aproape 10.000 de dolari un avocat care sa-i ia apararea in instanta.