luni, 29 septembrie 2014

Consola Xbox 360 populara in randul vedetelor

Zvonurile care au ca subiect principal vedetele, afirma faptul ca acestea sunt foarte pasionate de jocurile video aflate pe consola Xbox360, adevarul este ca sunt atat de captante incat este foarte greu sa nu reuseasca sa te cucereasca si sa te faca sa devii dependent.

            Care sunt vedetele fascinate de acest joc si care sunt jocurile pe care acestea le joaca?
            Actrita Rosario Dawson cunoscuta pentru rolul pe care il are in filmul “Sin City”, spune ca este pasionata de jocurile video si de fiecare data cand are timp liber, si-l ocupa jucand diverselejocuri online, jocul ei preferat este Comic-Con.

            O alta vedeta care este fanul jocurilor video puse la dispozitie de Xbox 360 este Jenny McCarthy, care spune ca in primul rand joaca aceste jocuri pentru competitie. Evenimentul care a determinat-o sa se apuce de jocuri video a fost reprezentat de participarea ei la conferinta E3 in anul 2006, unde participantilor li s-a dat posibilitatea sa concureze intre ei.

Consola Xbox 360

            O poveste amuzanta legata de vedetele pasionate de jocuri este cea a lui Zac Efron pe care l-a parasit iubita pentru ca isi petrecea foarte mult in fata consolei Xbox 360, iar in urma unui conflict mai serios intre acestia doi, acesta a fost pus sa aleaga intre ea si consola, iar a ales fara ezitarea lumea virtuala.

            Poatea suna surprinzator, dar si frumoasa Kim Kardashian este pasionata de jocurile video, afirmand ca grafica jocurilor de pe consola Xbox 360 este fascinanta si foarte bine realizata, jocurile ei preferate sunt cele de strategie.

            Alte vedete precum Judy Foster, folosesc consola Xbox 360, de oarece li se da posibilitatea sa s simta libere si realizeze activitati precum cantatul, unele nu au acest talent, desi le-ar placea foarte mult, cu ajutorul jocurilor disponibile pe consola, ele au posibilitatea sa faca orice. Chiar daca in fata camerelor de luat vederi Olivia Munn pare a fi destul de pretentioasa, in realitate nu este deloc asa, deoarece pe langa faptul ca ii plac jocurile foarte mult, ii place sa bea bere si sa se uite la desene animate.

            Mila Kunis spune ca este cea mai buna jucatoare, insa ii place sa se joace, deoarece aceste activitati o relaxeaza foarte mult si o face sa se distreze. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu