joi, 25 septembrie 2014

Ce salarii au avocatii de la Hollywood?

Meseria de avocat este una dintre cele mai nobile, dar totodata controversate pe care o avea un om, cel mai mare avantaj al acestei meserii este salariul mare de care ai posibilitatea sa beneficiezi, mai ales daca lucrezi ca avocat al vedetelor de la Hollywood.

          Avocatiicare sunt foarte buni si au avut noroc sa fie selectati pentru a le lua 
apararea vedetelor de la Hollywood, au parte de un salariu foarte bine platit, de posibilitatea de a se afirma si de a deveni cat mai cunoscuti. Toti stim ca in lumea vedetelor au loc foarte multe certuri, divorturi, unii dintre ei detin averi foarte multe, multi intra in contact cu drogurile, este o lume controversata in care au probleme foarte mari, situatiii din care pot fi scosi doar cu ajutorul unui avocat foarte bun.

          Desi salariile avocatilor care ii apara pe VIP-uri sunt confidentiale, au aparut cateva zvonuri despre veniturile acestora furnizate surse destul de serioase:
          Unul dintre cele mai cunoscute cazuri grave cu droguri din lumea vedetelor este Fergie, solista in trupa Black Eyed Peas, toata lumea stie ca aceasta a avut probleme cu drogurile inca din adolescenta, dupa o perioada foarte lunga in care aceasta consuma foarte multe droguri, s-a hotara sa renunte, insa avea probleme cu justitia ceeea ce a determinat-o sa angajeze un avocat foarte bun care sa fie in stare sa ii ia apararea.

          Zvonurile spun ca avocatul care s-a ocupat de cazul Fergie, a castigat sume de bani exorbitante, acesta castiga aproape 5000 de dolari pe luna.
          Un alt caz rezolvat tot de un avocat cu experienta sau mai bine zis de o firma de avocatura, este cazul lui Nicole Richie care a fost prinsa ca detinea in casa heroina, aceasta intamplare a avut loc in anul 2003. Considerat un caz foarte grav, foarte multi au ezitat sa o apere in instanta, insa pana in final a acceptat o firma de avocatura foarte cunoscuta, care i-au cerut nici mai mult, nici mai putin de 100.000 de dolari pe an.       
          Un alt caz foarte cunoscut in lumea scandalurile dintre vedete este divortul dintre Britney Spears si Kevin Federline, pentru a reprezenta in fata justitiei un avocat bun si cu experienta si care sa o ajute sa castige procesul, aceasta a platit 500.000 dolari, insa pentru aceasta suma, avocatul sa-i ofere consiliere  inca 10 ani de zile de la divort, adica din 2007 pana in 2017.


          Nici Drew Barrymore nu este cunoscuta ca fiin prea cuminte , deoarece si aceasta a avut probleme cu justitia, fiind nevoita sa plateasca cu aproape 10.000 de dolari un avocat care sa-i ia apararea in instanta. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu